Ballondecoratie

Ballondecoratie

 

 

Wij houden van kwaliteit! Dat laten wij graag zien in onze ballon decoraties. Daarom kunnen wij garantie bieden dat de pilaren, bogen e.d. in top conditie zijn tijdens uw evenement. Ook vinden wij het belangrijk dat wij rekening kunnen houden met uw wensen.

Hierdoor is eigenlijk alles mogelijk in onze ballon decoraties. Onze decoraties zijn uitermate geschikt voor bruiloften, jubilea, openingen, verjaardagen en natuurlijk nog tal van andere gelegenheden.

Wij hebben een brochure voor u samen gesteld om u al veel mogelijkheden te laten zien, maar wij bespreken graag al uw wensen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Klik hier voor onze decoratie pagina

 

 

                                        

Stuffer ballon / Cadeau ballon

Een cadeauballon is een zeer origineel kado om te geven of om te krijgen. Een stuffer ballon kan geheel naar uw wens worden samengesteld in onze winkel.

Ze kunnen worden samengesteld voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, geboorte etc. Onze stuffer ballonnen worden gemaakt van kwaliteits ballonnen, wat maakt dat de stuffer lang kan blijven staan.

De stufferballon kan worden gevuld met elk kado wat een maximale doorsnede heeft van 12 cm. Zo kan er bijvoorbeeld geld, kaarten, of zelfs een fles wijn in verpakt worden.De ballon wordt gemaakt terwijl u in de winkel bent. Hierdoor kunt u zelf de wensen kenbaar maken.

Een zeer luxe stuffer ballon kan al worden gemaakt vanaf €14,99

LET OP: het maken van deze stufferballon is alleen mogelijk in onze vestiging in Uden.

 
   
 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top