Over ons

In de webshop van De Feestneus treft u een diversiteit aan van feestartikelen,

maar wie zitten er achter deze webshop?

Historie
In 2005 opende Kinder-amusement ''Volkel'' een webwinkel onder de naam carnaval-feestkleding.nl. ''De vraag naar feestartikelen onder onze klanten werd steeds groter, omdat destijds de eerste webshops ontstonden hebben wij ervoor gekozen om een webshop te starten en hierdoor aan deze vraag te voldoen.''

In december 2010 opende de Feestneus haar fysieke winkel, die de webshop zou gaan ondersteunen en waarin klanten direct artikelen konden voelen, passen en kopen. Hierbij ontstond de nieuwe naam: De Feestneus Uden. De Feestneus kan met recht een echt familie bedrijf genoemd worden! Inmiddels weten de inwoners van de gemeente Uden en omgeving de weg naar de winkel te vinden. U vindt in de winkel dan ook een uitgebreid assortiment aan kleding, kado artikelen en diverse versieringen. Ook erg populair zijn de ballondecoraties voor diverse gelegenheden, bijvoorbeeld huwelijken. Via de webshop weten klanten in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk De Feestneus Uden te vinden. De bestelling wordt altijd snel en voordelig bij u thuis geleverd.

Winkels
In 2013 werd de winkel zoals geopend in 2010 al snel te klein, en was een verhuizing de enigste optie. De Feestneus Uden verhuisde toen naar de huidige locatie van de vestiging in Uden, een locatie met een winkeloppervlakte van 7 keer de oude winkel. Hierin is het assortiment gigantisch uitgebreid, en is ook de voorraad enorm vergroot.

In Juli 2015 werd bekend dat De Feestneus haar 2e vestiging gaat openen in Oss, een plaats op enkele kilometers afstand van Uden. Hierdoor is het verzorgingsgebied van de De Feestneus kwa fysieke winkels enorm vergroot. Natuurlijk is de naam De Feestneus Uden niet meer passend met de komst van deze nieuwe vestiging. Hierdoor zal in de toekomst de naam ''De Feestneus, feest & kado'' worden gevoerd. Deze vestiging werd eind september 2017 gesloten. De vestiging in Uden is hierdoor vergroot en geheel vernieuwd. Alle medewerkers die werkzaam waren in de andere vestiging hebben hun werkzaamheden in Uden voort kunnen zetten.

"Klantgerichtheid is bij ons erg belangrijk. Wij zetten net even dat extra stapje! Dat kunt u zien aan alles. We zijn direct en snel bereikbaar. Mocht iets niet goed zijn, dan lossen we dit samen met u op!

We hopen u snel te mogen verwelkomen als klant!"


Met feestelijke groet,
Familie van der A
&
team De Feestneus Feest & Kado