Retourneren

Is het product toch niet helemaal naar verwachting, is het toch niet helemaal je maat of gaat je feestje helaas niet door!? Geen probleem, bij De Feestneus kun je binnen 30 dagen na je bestelling kostenloos retourneren!

Retourneren via de winkel

Je kunt je bestelling, of een deel van je bestelling kostenloos terugbrengen bij ons in de winkel. Aan de balie lever je het product in bij een van onze medewerkers. Samen met je aankoop factuur of bestel bevestiging zal onze medewerker zorgen dat het product direct retour gemeld zal worden. Als de retour volledig en volgens alle voorwaarden is, zet onze medewerker direct een eventuele terugbetaling in gang of zal de factuur gecrediteerd worden. Om administratieve redenen zal de betaling op dezelfde wijze terugbetaald worden.

Onze winkel kun je vinden in het centrum van Uden: Julianastraat 5a, 5401HC Uden.
Voor onze openingstijden, klik hier

Retourneren met post / pakket

Je kunt je bestelling, of een deel van je bestelling naar ons terugsturen. Vergeet niet om je order nummer in het pakket te vermelden, dit kan met een geschreven brief of een (kopie) van je factuur. Als je pakket door ons is ontvangen, dan zal onze medewerker de retour direct controleren. Als de retour aan alle voorwaarden voldoet, dan zet onze medewerker direct een eventuele terugbetaling in gang of zal je factuur worden gecrediteerd. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Als je de bestelling volledig retourneerd nemen wij de verzendkosten die we hebben gemaakt om het pakket naar jou te sturen voor onze rekening.

Je kunt het pakket retour sturen naar; De Feestneus Feest & Kado, Julianastraat 5a, 5401HC Uden

Retour voorwaarden

Als feestwinkel willen het liefs zo min mogelijk regeltjes, maar voor ieders gemak en duidelijkheid vermelden wij graag onze retour voorwaarden;

1. Het product dat geretourneerd wordt dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn
2. Pruiken met een open verpakking, kunnen gezien de hygiene niet retour worden genomen
3. Schmink en grime kunnen gezien de hygiene niet retour worden genomen
4. Verpakkingen dienen onbeschadigd en zover mogelijk ongeopend te zijn. Bij beschadigingen gaan wij er vanuit dat het product gebruikt is en kan deze niet retour genomen worden
4. Je retour moet binnen 30 dagen na je besteldatum retour zijn, dit is een zeer ruime termijn. Als je retour later ontvangen zal worden, dan zal deze niet worden geaccepteerd
5. Voor zover deze voorwaarden niet voldoen, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn gratis op te vragen via onze klantenservice of in onze winkel.

Het komt zelden voor, maar als je retour niet geaccepteerd kan worden blijf je eigenaar van het product. Wij zullen het product 14 dagen voor je bewaren. Het product kan kostenloos worden opgehaald bij ons in de winkel. Als wij het product naar je terug moeten sturen, dan betaal je hiervoor €5 administratie- en €6,95 verzendkosten. Als je binnen 14 dagen geen keuze maakt, dan zullen wij het product vernietigen.