Winkel mandje
cart
artikel - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal
€ 0,00

Op 17 november 2018 komen Sinterklaas en zijn pieten weer aan in Nederland!

Én Sinterklaas wil ook bij u langskomen!

Als enkele jaren mag De Feestneus, Feest & Kado de agenda van de Goedheiligman bijhouden. Vele bedrijven, gezinnen, verenigingen en/of clubs heeft de sint en zijn pieten al mogen bezoeken en telkens werd het één groot feest.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Bel of mail dan naar: Tamara@defeestneus-uden.nl

Vermeld er even bij: Het aantal kinderen en eventuele speciale wensen.

 

Shows voor bedrijven:

Kinderen en ouders worden begroet door onze pieten, als alle gasten binnen zijn begint ons interactieve optreden.

Onze doldwaze kok, een clown, of zelfs een piraat met een levensechte papegaai, bezorgen kinderen én ouders een bezoek wat niet snel vergeten zal worden. En uiteindelijk komt natuurlijk Sinterklaas ook nog! De kinderen worden door Sinterklaas en de pieten geamuseerd. Hierbij moet u denken aan zingen, dansen en veel lol maken. In overleg met u kunnen Sinterklaas en zijn pieten uiteraard ook nog verhaaltjes voorlezen en/of cadeau's uidelen.

Deze show is inclusief decor, verhaallijn, strooigoed, en geluid!

 

Huisbezoeken:

Sinterklaas en een van zijn pieten komen bij u thuis langs. Gedurende het bezoek zal Sinterklaas vanuit zijn Grote Boek een persoonlijk woordje richten tot alle kinderen. De piet zal de kinderen doen smullen van al het snoepgoed en wellicht zijn er voor de kinderen ook nog cadeautjes dit jaar.

 

Intochten:

Sinterklaas komt natuurlijk aan met zijn stoomboot in Nederland. Maar met Amerigo kan hij ook naar de kleinere plaatsen en dorpen bereiken.

 

Bij het Sinterklaasbezoek zullen wij altijd proberen rekening te houden met uw persoonlijke wensen. De eventuele persoonlijke teksten over de aanwezige kinderen/ouders wil de Sint voor het bezoek aangeleverd krijgen via de mail. Zodoende kan Sinterklaas goed voorbereid bij u aankloppen.

 

 

Aankledingen:

U wilt tijdens het Sinterklaasfeest natuurlijk zorgen voor een optimale Sinterklaas belevenis. Wij kunnen voor u de locatie versieren in de juiste Sinterklaassferen.
Uw locatie kunnen wij met onze ballondecoraties omtoveren in een geheel aangekleed Sinterklaasfeest. Een combinatie van twee mooie pilaren rondom de stoel van Sinterklaas, mooie rozetten aan het plafond en een mooie boog bij de ingang maken het feest van Sinterklaas helemaal compleet.